Vores gulvafslibning i København gik som smurt!

Efter meget snak om hvor vidt at skulle hyre en gulvsliber i København eller ej fik vi endelig taget en beslutning. Vi hyrede en gulvmand fra København som fik slebet vores trægulve.

Vi havde igennem meget lang tid snakkede om hvor vidt at det kunne betale sig at hyre en professionel gulvsliber i København eller ej. Men efter at vi rådførte os med nogle af vores gode venner fandt vi ud af det godt kunne betale sig. Ikke alene ville det pynte helt vildt! at få givet trægulvene en gulvafslibning. Det ville også forøge værdien af vores lejlighed. Så det var altså to fluer med et smæk som man siger.

Vores venner anbefalede os at benytte en hjemmeside der formidler kontakten med kunden og flere forskellige gulvfirmaer i København. På denne måde kunne vi både spare en masse tid på ikke selv at skulle kontakte de forskellige gulvfirmaer i København. Men samtidigt kunne vi spare en masse penge da vi helt sikkert ville finde frem til den billigste gulvafslibning i København på denne måde. Således så gjort! Nu nyder vi vores ny slebet trægulv hver dag og vi har ikke fortrudt det overhovedet!

Gør dig selv den tjeneste at ryd alle de værelser hvor der skal slibes. Dette gør at du både spare ekstra penge på at gulvmanden ikke skal bruge tid på det. Endvidere kan gulvsliberen komme meget hurtigere i gang med at give dine trægulve en gulvafslibning hvis du allerede har gjort klart til ham. Det er også vigtigt at du sørger for at der adgang til strøm i alle de værelser hvor der slibes trægulve. Får du fixede disse småting er du næsten i mål!

Comments are closed.