Super dygtig og billig tømrer i København

Vi har netop overtaget et hus med en dejlig have. I denne have ville vi meget gerne have bygget en terrasse som vi kunne benytte hele året rundt. Men der sidder ti tommelfinger på mig så vi hyrede en professionel tømrer til at bygge den.

Da vi gik i gang med at undersøge hvad det ville koste at få et professionel tømrerfirma til at bygge vores helårs terrasse regnede vi med at skulle i banken og tage et lån for at kunne betale regningen. Men efterhånden som vi fik tilbud tilbage fra de forskellige tømrer som vi havde kontaktede kunne vi hurtigt se at det slet ikke var nødvendigt. Priserne svinger godt nok meget men det lykkedes os at finde frem til billig og professionel tømrermester.

I starten var lidt nervøse for om det virkelig kunne lade gøre at få en tømrermester og hans tømrer ud og bygge vores helårs terrasse til den pris vi havde fået uden at vi skulle gå på kompromis med kvaliteten. Nu her efter at vores nye helårs terrasse står færdig er alle vores bekymringer gjort til skamme! Resultatet er helt perfekt! og vi er super glade for det store stykke arbejde tømrerne har udført. De blev endda færdig før tid. Så vi valgte at give dem en lille bonus. Det blev de meget glade for.

Der er ingen tvivl om at hvis vi i fremtiden skal have bygget noget igen så bliver det dette tømrerfirma der bliver kontaktet først! Så må vi håbe at de har tid igen. Det kan simpelthen ikke betale sig selv at kaste ud i at lege tømrer når man kan hyre top professionelle tømrer til den meget billig pris som vi fik. Vi får helt lyst til at få bygget noget nyt bare fordi at det er så billigt som det nu engang er.

Comments are closed.