Planlæg underholdningen med en tv-oversigt

Der er skønt at komme hjem efter arbejde og glemme alt om arbejde og stress foran fjernsynet. Her kan vi lade tankerne få frit løb og få slappet af inden hverdag igen starter. Hvis du vil slappe max af skal du benytte en tv-oversigt.

Med en tv-oversigt kan du nemt og hurtigt finde frem til dagens bedste og mest underholdende tv-programmer. Du kan søge efter kategorier eller specifikke titler på film eller tv-serier som du gerne vil. Herefter starter søgningen på hele siden efter det som du gerne vil se. Hvis der er en tv-kanal som viser det du gerne vil se kan du se det med det sammen når søgningen er færdig.

For at være sikker på at du ikke glemmer hvornår at det tv-program eller den film eller tv-serier du gerne ville se starter kan du få en påmindelse 10 minutter før tv-programmet starter på din smartphone eller computer. Det eneste det kræver er at du har en gratis Google Kalender konto. Hvis du ikke har en allerede tager det ikke mere 2 minutter at oprette en som du så kan bruge fremover til at blive mindet om hvornår dine tv-programmer starter.

Comments are closed.