Gulvservice er mere end gulvafslibning

Når man snakker med folk om hvad gulvservice indebærer siger langt de fleste mennesker at det er noget med gulvafslibning gøre. Det har de også ganske ret i. Men det er også meget mere end kun det som det dækker over.

Gulvservice dækker også over hvis du skal have udført små reparationer på dine trægulve. Det kan eksempelvis være at der en har haft høje hæle sko på og derfor er kommet dybe hakker og ridser i dit trægulv. Hvis det er tilfældet er det ikke nødvendigt at give hele gulvet en ny gulvafslibning. En professionel gulvservice kan nemt rette op på dette problem.

Det kan også være at du har spildt noget på gulvet som har gjort at gulvet har fået mørke pletter eller anden form for misfarvning. I disse tilfælde kan en gulvsliber også nemt rette op på dette problem uden at det er nødvendigt at give hele trægulvet en ny gulvafslibning og efterfølgende en ny overfladebehandling. Er du i tvivl om at en gulvmand kan rette op på de små skader som du måtte have fået på dine trægulve er det bare og få bookede en tid hos et gulvfirma.  

Comments are closed.