Category Archives: Gulvafslibning

Gulvservice er mere end gulvafslibning

Når man snakker med folk om hvad gulvservice indebærer siger langt de fleste mennesker at det er noget med gulvafslibning gøre. Det har de også ganske ret i. Men det er også meget mere end kun det som det dækker over.

Billig gulvafslibning pris

Hvis du ikke allerede har fået givet dine gamle trægulve en gulvafslibning så er det bare med at komme i gang i en fart! Det er nemlig både godt for indeklimaet og din økonomi. End videre er det meget billgere end du tot at hyre en gulvsliber.

En gulvafslibning i København er en god idé

Mange mennesker vil gerne gøre så meget ud af deres hjem i København som muligt. Men for mange mennesker er problemet at de ikke ved hvor de skal starte henne? Her får du et godt tip til at komme i gang med din boligforbedring.

Vores gulvafslibning i København gik som smurt!

Efter meget snak om hvor vidt at skulle hyre en gulvsliber i København eller ej fik vi endelig taget en beslutning. Vi hyrede en gulvmand fra København som fik slebet vores trægulve.

De danske gulvsliber får mere og mere travlt!

De danske gulvsliber har det seneste stykke tid skulle løbe ekstra hurtigt! Ikke fordi at der ikke har været nok at lave. Tværdigmod så har der aldrig været så meget at lave som der lige i øjeblikket rundt omkring i Danmark.